Ακαδημίες

KalamariaTennisClub

Ακαδημίες

Η ακαδημία μας είναι ιδανική για να ξεκινήσει ένα μικρό παιδί την ενασχόληση του με το άθλημα. Παίζει, μαθαίνει αγωνίζεται! Διασκεδάζει και συγχρόνως χρησιμοποιεί το μυαλό του, πειθαρχεί και μάχεται. Ψυχαγωγείται, κοινωνικοποιείται και μαθαίνει άθλημα μιας ζωής!

Το τένις συνδυάζει την ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού, την βελτίωση του συντονισμού, την φαντασία και το παιχνίδι, την ανάπτυξη του εσωτερικού του κόσμου με μία πρωτότυπη παιδαγωγική μέθοδο, που προσαρμόζει το τένις στο παιδί και όχι το αντίστροφο.

Κόκκινο Επίπεδο

Το οποίο αφορά παιδιά κάτω των οκτώ ετών. Παίζεται με μπάλες 75% πιο αργές από τις κίτρινες μπάλες και σε μικρότερο γήπεδο και τα παιδιά συμμετέχουν σε παιγνιώδεις ατομικές και ομαδικές ασκήσεις μετρώντας σκορ χρησιμοποιώντας ακόμα και το tie – break.

Πορτοκαλί Επίπεδο

Που αφορά παιδιά ηλικίας 8- 9 ετών με μπάλες πιο ελαφριές από τις κίτρινες, μικρότερης πίεσης σε γήπεδο λίγο μικρότερο από το κανονικό. Οι μικροί τενίστες μπορούν σε αυτό το στάδιο να χρησιμοποιήσουν πολλές τακτικές και να αφομοιώσουν τα τεχνικά στοιχεία του αθλήματος.

Πράσινο Επίπεδο

Που απευθύνεται στις ηλικίες των 9-10 ετών. Παίζεται σε κανονικών διαστάσεων γήπεδο τέννις, με μεγαλύτερες ρακέτες και μπάλες που είναι λίγο πιο μαλακές από τις κίτρινες και βοηθάει τους παίκτες να αναπτύξουν και να βελτιώσουν όλες τις πτυχές του παιχνιδιού τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: 60 ΛΕΠΤΑ, 2 Ή 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ